PENGEDAR DIPERLUKAN

DEALER ONEXOX BERDAFTAR. ACCESS PENUH SEBAGAI DEALER. INSENTIF SEHINGGA 15%. KEUNTUNGAN RUNCIT. DAFTARLAH SEBAGAI DEALER DAN LAKUKAN IA SEBAGAI PENDAPATAN SAMPINGAN. HUBUNGI 011-11759685 / 01115599553

TERKINI 30GB PERCUMA

30GB PERCUMA. SETIAP TAMBAH NILAI 30 DAN KEATAS ANDA AKAN DIBERIKAN 500MB PERCUMA data 4g lte. SELAMA 60 BULAN. Lebih Lanjut hubungi dealer 01115599553

BAGAIMANA HENDAK MENDAFTAR SEBAGAI DEALER ONEXOX.

PENGUMUMAN PENTING KEPADA YANG INGIN BERSAMA MENCARI PELUANG PEKERJAAN DI BIDANG TELEKOMUNIKASI ONEXOX dan syarat2 dari syarikat:-

SUBDEALER RM90

1. system full access
2. 5 keping simkad
3. tiada eRecharge (restok pada AD)
4. layak hingga tier 2
👉👉 tier 1 - 10%
👉👉 tier 2 - 2%
5. TERUS BOLEH LANTIK DEALER
6. Syarat kelayakkan ke tier 4 mesti ada 25 user aktif beserta minima topup rm5
7. Syarat layak ke tier 6 mesti aktivasikan 50 user + minima rm5 topup pada bulan itu dan setiap bulan...jika tak mencukupi 50 user aktif dan minima topup rm5 akan kembali tier 4 mcm biasa
8. Insentif lantik subdealer RM20

DEALER RM278
1. system full access
2. 10keping simkad
3. eRecharge RM100
4. layak hingga tier 4
👉👉 tier 1 - 10%
👉👉 tier 2 - 2%
👉👉 tier 3 - 2%
👉👉 tier 4 - 1%
5. TERUS BOLEH LANTIK DEALER
6. Syarat layak ke tier 6 mesti aktivasikan 50 user + minima rm5 topup pada bulan itu dan setiap bulan...jika tak mencukupi 50 user aktif dan minima topup rm5 akan kembali tier 4 mcm biasa
7. Insentif lantik dealer RM30

Sila hubungi untuk keterangan lanjut.
Call sms whatsapp 01115599553
Call sms whatsapp 01115599553

Read more ...

CAJ PANGGILAN ONEXOX

💮CAJ PANGGILAN ONEXOX💮

➿ Kredit onexox mempunyai 2 akaun.
✅ Akaun DA = Kadar panggilan murah
✅ Akaun MA = Kadar panggilan biasa / Langganan Internet / Pindah kredit.

➿ Onexox mempunyai 3 blok panggilan untuk memberi penjimatan kepada pengguna.
🔊 Akaun DA
✔ Untuk ke sebarang talian
✅ 5 sen untuk Panggilan pendek bawah 10 saat / Voicemail
✅ 9 sen untuk 01 - 30 saat
✅ 9 sen untuk 31 - 60 saat
➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖
✔ Untuk sesama talian
✅ 7 sen untuk 01 - 30 saat
✅ 8 sen untuk 31 - 60 saat

🔊 Akaun MA
✅ 12 sen untuk 01 - 30 saat
✅ 12 sen untuk 31 - 60 saat

🔊 10 FnF kesemua rangkaian
✅ 6 sen untuk 01 - 30 saat
✅ 6 sen untuk 31 - 60 saat
✅ 2 sen / sms

🔊 Data mobile / Internet Mobile
✅ 1.5GB = Rm28
✅ 3GB    = Rm48
✅ 4GB    = Rm58
⏳ Data Mobile ini Sah sehingga 28 Feb 2016

🔊 User Get User 6%
✅ Rekmen kawan untuk guna prepaid onexox. Anda akan dibayar 6% dari jumlah kawan anda topup.

🆓 1800 sms percuma setahun (150 x 12)
✅ sms ini untuk sesama talian onexox

🔖 Berminat untuk menjadi pengedar onexox
🚗 Dealer Rm278
🚗 Sub Dealer Rm99
🚗 User Rm10
🚗 Atau Rm0

📞 Hubungi 01115599553
📞 Hubungi 01115599553
📞 Hubungi 01115599553

Read more ...

Info sms Onexox

Info Onexox

✔ Check baki *132# call @ sms BAL sent to 22111

✔ Melanggan data internet promosi
✅ DATA PROMO1.5GB
✅ DATA PROMO3GB
✅ DATA PROMO4GB

✔ 10 FnF
✅ FnF Add NoTel
✅ FnF Del NoTel
✅ FnF List

✔ Pindah kredit DA ke MA
✅ TRNS DA 10

✔ Share kredit. Caj 25sen penghantar dan caj 25sen penerima.
✅ TRNS MA NoTelPenerima MA 7 1234
✅ Nilai share hanya 3. 7. 15 dan 30 sahaja

✔ Pindah kredit ke Voopee
✅ TRNS MA NoVoopee PR 5 1234

⏳ Hantar sms ke 22111

Read more ...

PAKEJ SUN DEALER / DEALER ONEXOX

PENGUMUMAN PENTING KEPADA YANG INGIN BERSAMA MENCARI PELUANG PEKERJAAN DI BIDANG TELEKOMUNIKASI ONEXOX dan syarat2 dari syarikat:-

SUBDEALER RM90

1. system full access
2. 5 keping simkad
3. tiada eRecharge (restok pada AD)
4. layak hingga tier 2
👉👉 tier 1 - 10%
👉👉 tier 2 - 2%
5. TERUS BOLEH LANTIK DEALER
6. Syarat kelayakkan ke tier 4 mesti ada 25 user aktif beserta minima topup rm5
7. Syarat layak ke tier 6 mesti aktivasikan 50 user + minima rm5 topup pada bulan itu dan setiap bulan...jika tak mencukupi 50 user aktif dan minima topup rm5 akan kembali tier 4 mcm biasa
8. Insentif lantik subdealer RM20

DEALER RM278
1. system full access
2. 10keping simkad
3. eRecharge RM100
4. layak hingga tier 4
👉👉 tier 1 - 10%
👉👉 tier 2 - 2%
👉👉 tier 3 - 2%
👉👉 tier 4 - 1%
5. TERUS BOLEH LANTIK DEALER
6. Syarat layak ke tier 6 mesti aktivasikan 50 user + minima rm5 topup pada bulan itu dan setiap bulan...jika tak mencukupi 50 user aktif dan minima topup rm5 akan kembali tier 4 mcm biasa
7. Insentif lantik dealer RM30

Sila hubungi untuk keterangan lanjut.
Call sms whatsapp 01115599553
Call sms whatsapp 01115599553

Read more ...

Prepaid onexox. Tidak berjaya hantar sms ke 22111.

1. Klik " SETTING".
2. Klik "MORE".
3. Klik "APP MANAGER".
4. SWIPE ke kiri sehingga jumpa perkataan "ALL".
5. SCROLL DOWN sehingga jumpa FOLDER "MESSAGING"
6. Klik "MESSAGING"
7. SCROLL DOWN sehingga jumpa perkataan "SEND PREMIUM SMS".
8. Tukar arahan "NEVER ALLOW" ke "ALWAYS ALLOW".
9. Selesai semuanya, klik "SAVE" dan tekan BUTTON "HOME"
10. "RESTART PHONE" kemudian periksa baki akaun anda dengan menghantar "BAL" dan hantar ke 22111 **Sekiranya masih tidak boleh menerima SMS tersebut, anda perlu hubungi talian khidmat pelanggan kami 12273 utk membuat laporan.

Read more ...

Lambat tinggal Fm Radio Rasmi Onexox

Buka playstore. cari lambat tinggal.
Install. Dah boleh guna. Lambat tingal fm dikuasalan oleh Prepaid onexox.

Read more ...

Tips Buka Booth Onexox

Assalamualaikum & Salam Sejahtera
===============
💥Tip bukak booth 💥
===============

- Pakaian yg sesuai & kemas

- Jangan duduk dekat dengan meja, berdiri depan meja

- Bawa lapik keras yg ada klip tu. Siap kertas A4

- Pegang simkad. Orang lalu tunjuk sim tegur  "simkad jimat bang, tahan 28 bulan tak topup pun takpe "

- Kalau dia mcm terhenti terus pergi tanya , abg pakai bil atau prepaid

- Kalau dia jawab prepaid terus tunjuk terus baki kredit kita tanpa lengah.

Abaikan dulu hal flyers. Objektif utama kita nak dia tengok demo sesegera mungkin. Tak perlu ayat berbunga sangat;

- Call dia 15 saat
- Semak balik baki kita, catat
- Tunjuk kat dia
- Call dia semula 5 saat
- Semak baki kita, catat
- Tunjuk kat dia

**kalau awek, sekurang² nya kita dah dpt no dia kan, kann?? ...ngeee hehe

- Kemudian, tanya dia, abg nak try abg punye pulak? paling tidak pun abg tau berapa rate abg pakai selama ni.

- Ulang semula mcmana kita call dia tadi

- Tunjuk kat dia betapa bezanya rate call dia dgn kita...

- Terangkan kelebihan kita

1. Call murah... sy dah tunjuk abg demo tadi. Kita punye barang bukan cerita je. Tunjuk bukti dulu baru cerita

2. Validity 28 bulan

3. FnF, 6 sen 30 saat, 10 nombor semua rangakaian... kalau prepaid² lain sesama rangkaian sendiri je

4. Data Internet RM30, 1.5GB sebulan, laju, tak sedut kredit

5. UGU user get user kalau perkenalkan pengguna baru boleh dapat dpt 6% dari topup

- Dah setel atas barulah kita tunjuk flyers terangkan

1. Pecahan topup  DA/MA

2. Nombor baru wajib top-up RM50 sekaligus dlm tempoh 30 hari untuk dpt validity 28 bulan

3. Intenet guna baki MA
 
4. FnF tu tak kira DA atau Ma tetap; 6sen 30saat, sms 2 sen

5. Guna data RM30, 1.5gb paling ideal

Pastu tanya abg nak kekalkan nombor lama atau nak amik nombo baru?

Settle/Siap ....kalau tak nak NEXT

P/S: Jangan laju sangat bercerita tu, berhenti & dengar kalau bakal user kita bertanya. Jawab dgn elok, kemudian sambung semula

Gud luck 😉

Berminat mendaftar sebagai dealer hubungi.
01115599553

Read more ...

Setting sms ke 22111 prepaid onexox

prepaid onexox. Gagal menghantar sms ke 22111. Ikuti langkah seperti dibawah.

 1. Klik " SETTING".
2. Klik "MORE".
3. Klik "APP MANAGER".
4. SWIPE ke kiri sehingga jumpa perkataan "ALL".
5. SCROLL DOWN sehingga jumpa FOLDER "MESSAGING"
6. Klik "MESSAGING"
7. SCROLL DOWN sehingga jumpa perkataan "SEND PREMIUM SMS".
8. Tukar arahan "NEVER ALLOW" ke "ALWAYS ALLOW".
9. Selesai semuanya, klik "SAVE" dan tekan BUTTON "HOME"
10. "RESTART PHONE" kemudian periksa baki akaun anda dengan menghantar "BAL" dan hantar ke 22111 **Sekiranya masih tidak boleh menerima SMS tersebut, anda perlu hubungi talian khidmat pelanggan kami 12273 utk membuat laporan.

Untuk mendaftar sebagai pengedar atau sebagai pengguna onexox sila whatsapp 01115599553.

Read more ...