PENGEDAR DIPERLUKAN

DEALER ONEXOX BERDAFTAR. ACCESS PENUH SEBAGAI DEALER. INSENTIF SEHINGGA 15%. KEUNTUNGAN RUNCIT. DAFTARLAH SEBAGAI DEALER DAN LAKUKAN IA SEBAGAI PENDAPATAN SAMPINGAN. HUBUNGI 011-11759685 / 01115599553

TERKINI 30GB PERCUMA

30GB PERCUMA. SETIAP TAMBAH NILAI 30 DAN KEATAS ANDA AKAN DIBERIKAN 500MB PERCUMA data 4g lte. SELAMA 60 BULAN. Lebih Lanjut hubungi dealer 01115599553

ONEXOX SUATU KETIKA DAHULU.

Sehingga kini kami masih lagi teguh bersama
Out There We Are One

Read more ...

Piala FA Kelantan bertemu Lions XII di Stadium Nasional Bukit Jalil. Tajaan ONEXOX

Piala FA Kelantan bertemu Lions XII di Stadium Nasional Bukit Jalil. Tajaan ONEXOX. 


Read more ...

Kelantan bertemu Lions XII di Stadium Nasional Bukit Jalil jam 8.45 malam. Penaja ONEXOX

Kelantan bertemu Lions XII di Stadium Nasional Bukit Jalil jam 8.45 malam. Penaja ONEXOX

Read more ...

ONEXOX - PIALA FA


Read more ...

User get user

User get user

Salah satu kelebihan luar biasa yang tiada pada telco-telco lain selain ONEXOX ialah user get user. Dimana apabila anda berkongsi , anda akan diberi ganjaran.

Kebiasaan pelanggan yang gembira dengan produk yang mereka pakai pasti akan bercerita dengan orang di sekeliling mereka. Ini adalah lumrah manusia untuk berkongsi perkara yang baik denganorang di sekeliling.

Di ONEXOX apabila anda berkongsi dengan sesiapa sahaja kebaikan produk ini. Kemudian mereka juga berminat untuk menggunakan simkad ONEXOX. Maka anda akan di beri ganjaran sebanyak 6%dari jumlah yang mereka top up setiap bulan. Anda akan terus mendapat ganjaran ini selagi mereka setia menggunakan simkad ONEXOX. Ganjaran ini akan di beri samada dalam bentuk kredit atautunai terus ke akaun anda setiap bulan.

Jadi lebih ramai anda berkongsi maka lebih banyak yang bakal anda perolehi. Kemungkinan besar anda sudah tidak perlu membayar tambah nilai anda lagi setiap bulan kerana anda akan mendapatnya dari ganjaran 6% ni sahaja.

Syaratnya mudah sahaja iaitu

-Hanya perlu menjadi pengguna ONEXOX.

-Tiada yuran penyertaan.

-Tiada had yang ditetapkan apabila ingin berkongsi dengan orang lain.

-Mesti didaftarkan pada pengedar yang sah sahaja.

Dengan hanya berkongsi anda bukan sahaja dapat membantu orang lain berjimat malah anda juga dapat menjana pendapatan yang berterusan dengan ONEXOX. 

Bayangkan anda mempunyai User get User sehingga 20 orang.

Setiap dari mereka membuat tambah nilai RM50 setiap bulan.

20 x RM50 x 6% = RM60

Secara automatik anda sudah mendapat top up percuma setiap bulan.

 

Bayangkan  rakan-rakan anda semua bertukar ke ONEXOX , pendapatan anda akan bertambah.

 

CARA MENGIRA UGU. CLICK

BERMINAT? SILA HUBUNGI NO INI

01111759685 / O1115599553

 

Read more ...

Tempoh sah sehingga 2 Tahun 4 bulan

Tempoh sah sehingga 2 Tahun 4 bulan  

Setiap telco mempunyai tempoh sah sehingga 30 hari. Pelanggan akan mendapat tempoh sah mengikut nilai tambah nilai seperti RM10 untuk 7 hari , RM30 untuk 30 hari.

Sekiranya ingin tempoh masa yang panjang sehingga 90 hari (tak semua telco) , pelanggan hanya perlu membuat sedikit bayaran.

Masalah dengan tempoh sah yang selalu dihadapi pelanggan ialah apabila baki kredit masih banyak tetapi tempoh sah sudah habis. Jadi pelanggan terpaksa membuat tambah nilai semula walaupun baki masih banyak. Akhirnya baki kredit terkumpul dan tak terguna.

Penyelesaian ini hanya di ONEXOX apabila pengguna diberikan tempoh sah sehingga 28 bulan (2 tahun 4 bulan) secara percuma. Dengan syarat yang paling mudah iaitu:

1.Kekalkan Nombor lama anda dan bertukar ke ONEXOX. Secaraautomatik anda layak menerimanya..

2.Dapatkan starter pack (nombor baru). Buat tambah nilai sebanyakRM50 sekaligus dalam masa 30 hari dari tarikh simkad diaktifkan.

Bukan itu sahaja, apabila anda membuat tambah nilai setiap bulan. Tempoh sah anda akan bertambah dari tarikh akhir dan pengiraannya sangat mudah. RM1=1 hari. Sekiranya anda membuat tambah nilai RM50 maka anda akan mendapat penambahan lagi 50 hari dari 2 tahun 4 bulan. Jadi ini bermakna tempoh sah anda akan terus bertambah dan tidak akan habis.

Persoalan : Apa yang berlaku sekiranya saya tidak top up sepanjang 2 tahun 4 bulan tersebut?

Sekiranya dalam simkad anda mempunyai RM10, selagi tidak habis kredit tersebut anda tetap masih boleh menggunakan simkad anda untuk membuat dan menerima panggilan dan SMS. Walaupun kredit sudah habis anda tetap boleh menggunakan simkad anda untuk menerima panggilan dan SMS.

BERMINAT? SILA HUBUNGI NO INI

01111759685 / O1115599553

 

Read more ...

HQ Onexox akan beroperasi di tempat baru

HQ Onexox akan beroperasi di tempat baru. Nampaknya semakin maju onexox ni, office pun dh pindah ke tempat lain. Alamat office baru onexox ialah.

ONEXOX SDN BHD (1072886-D)
Lot 5.2, 5th Floor, Menara Lien Hoe,
No.8, Persiaran Tropicana,
Tropicana Golf & Country Resort,
47410 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan
.

Simkad onexox menyediakan pilihan kedua kepada pengguna. Berjimatlah dengan onexox. Plan Flexi onexox yang memberi penjimatan kepada pengguna. Caj GST 6%, dikembalikan kepada pengguna. Contoh:

Pengguna beli topup Rm50

Pengguna kena bayar Rm50 + Rm3 (gst 6%) = Rm53

Pengguna akan dapat kredit Rm53.

Onexox terkenal dengan TEMPOH SAH PANGGILAN 28 BULAN. Penjimatan berganda. Dengan onexox anda tak perlu topup setiap bulan untuk tempoh sah panggilan. Onexox menyediakan 28 bulan tempoh sah panggilan untuk penjimatan.

Berbeza dengan prepaid lain, perlu topup Rm30 untuk tempoh sah panggilan 30 hari. Selepas 30 hari kredit masih berbaki, tetapi panggilan tidak dapat dibuat kerana tempoh sah panggilan telah tamat.

Nak oder prepaid onexox @ nak mendaftar sabagai dealer.

Hubungi O1115599553 whatsapp / telegram

Read more ...

Simkad superjimat onexox

Read more ...

28 bulan tempoh sah panggilan dan berterusan. Inilah Simkad Prepaid onexox

Simkad Prepaid onexox. 28 bulan tempoh sah panggilan, Simkad biasa lain anda perlu topup setiap bulan untuk tempoh sah panggilan.
Tetapi onexox memberi 28 bulan tempoh sah panggilan. Anda topup Rm5 dan Simkad akan aktif sampai 28 bulan tanpa Ada apa apa topup. Jika Ada topup dilakukan, tempoh aktif akan terus bertambah.

Read more ...

KENAPA ONEXOX ADA DUA AKAUN DA DAN MA ?.

Wujudnya akaun DA/MA adalah utk mengoptimakan perbelanjaan topup pengguna. Tiada telco lg yg mengajar penggunanya utk berjimat. Rata-rata telco hanya beri servis pada kadar yg straight forward kononnya supaya penggunanya mudah faham; sebaliknya strategi itu terlalu mudah utk membaham pengguna.
------------------------------------------------------------------------
*Kelebihan Akaun DA:
-Caj Rate terendah:
*1-30saat:
=7sen (xox~xox)
=9sen (xox~lain2 telco)

*31-60saat:
=8sen (xox~xox)
=9sen (xox~lain2 telco)

Antara lain wujudnya sistem 2akaun iaitu utk mengelakan sistem 3rd Party yang mengiklankan ringtone@caller ringtone, tau2 dah kene caj rm2-3..walaupun tak langgan..
Benar Onexox tidak sediakan perkhidmatan tersebut yang boleh membebankan pengguna dan tak patuh syariah.

Mengapa perlu ada Akaun Dedikasi (DA) dan Akaun Utama (MA)?
Dengan pelan fleksi 2-dalam-1 yang unik, ONEXOX menawarkan caj kadar murah yang lebih penjimatan pada baki DA dan caj kadar biasa yang berpatutan pada baki MA.

Mekanisme caj bermula dengan penolakan pada baki DA (kadar murah) terlebih dahulu; seterusnya menolak baki MA (kadar biasa) apabila kehabisan baki DA. Baki MA juga digunakan untuk melanggan pelan internet mudah alih serta membuat pindahan kredit ke pihak lain; sila pastikan anda mempunyai baki yang mencukupi sebelum meneruskan transaksi tersebut.

Anda boleh memindahkan sebahagian baki DA ke MA bagi mencukupkan amaun MA untuk melanggan pelan internet pilihan anda atau jika ingin membuat pindahan kredit ke pihak lain.
Cara memindahkan sebahagian DA ke MA (perkhidmatan ini adalah percuma):
SMS ke 22111- TRNS<jarak>DA<jarak><amaun yg hendak dipindahkan>
Contoh: TRNS DA 18

Ketelusan ONEXOX mengadakan perbezaan kadar pada kedua-dua akaun tersebut adalah bertujuan untuk menawarkan kadar tetap sepanjang masa tanpa perlu membuat apa-apa promosi kadar yang berbeza-beza di masa hadapan. Berkonsepkan belian top up secara pukal, pelanggan-pelanggan ONEXOX yang membuat top up pada denominasi yang besar sekali gus akan menikmati lebih penjimatan pada baki DA. Kami mengalu-alukan agar semua pelanggan ONEXOX menggunakan ruang penjimatan ini bagi mengoptimakan perbelanjaan telekomunikasi harian anda.

Rancanglah pembelian top up anda selepas ini!

DAFTAR SEBAGAI DEALER ONEXOX HUBUNGI:

01111759685 / O1115599553 SMS WHATSAPP TELEGRAM CALL

Read more ...

TIPS JIMAT DATA ONEXOX IPHONE & ANDROID

TIPS ONEXOX

Sejak kebelakangan ni ramai kecewa sebab data cepat habis.

Bila tengok log paling tinggi penggunaan data adalah Aplikasi Facebook.
Tahukah anda Facebook ler ni.. bila kita scroll & jumpa video dia akan autoplay secara tak sedar.

Jadi kena tutup autoplay ni. Okay jom tengok setting aplikasi FB kita.

iPhone
===========
1. Klik Account Settings
2. Menu Videos and Photos
3. Klik Auto-play
4. Off Smart Auto-play atau pilih Never play videos Automatically

Android
===========
1. Klik App Settings
2. Scroll sampai jumpa Video Auto-play
3. Klik Off

MENDAFTAR SEBAGAI DEALER ONEXOX HUBUNGI
01111759685 / O1115599553

ANDA JUGA MUNGKIN MEMINATI LINK INI

Read more ...

MARI BERJIMAT DENGAN SIMKAD PRABAYAR ONEXOX

SUDAH LAMA BAYAR BIL& TOPUP HANDPHONE YANG TINGGI ???..

10 SEBAB KENAPA ANDA HARUS TUKAR KEPADA SIMKAD PREPAID ONEXOX

1.       Simkad permulaan yang sangat murah. Hanya Rm10 sahaja, kredit Rm5 tersedia.

2.       Panggilan Short-Call Cuma 5 sen ke semua rangkaian

3.       Pelan Flexi Onexox DA dan MA yang menjimatkan

4.       Pelan data sangat murah dan berpatutan

5.       Highspeed internet mobile, tiada sekatan kelajuan internet

6.       Patuh syariah, tiada kes kehilangan kredit tanpa disedari.

7.       Percuma 1800 sms

8.       Tempoh sah panggilan sehingga 2 tahun 4 bulan dan berterusan.

9.       User Get User. Kenalkan onexox kepada kenalan sekitar anda dan dapatkan insentif 6% dari jumlah mereka topup (sampai bila bila)

10.   Modal terendah untuk memulakan perniagaan telco sendiri. Daftar sebagai Dealer dan Full Access system milik anda.

BERMINAT UNTUK MENDAPATKAN SIMKAD ONEXOX ATAU INGIN MENDAFTAR SEBAGAI DEALER HUBUNGI NOMBOR INI

01111759685 / o1115599553 SMS WHATSAPP TELEGRAM CALL

BOLEH CLICK DISINI UNTUKMENDAPATKAN INFO LANJUT.

Read more ...

PREPAID ONEXOX TEST 4G

Testing 4G untuk onexox. Mungkin akan Ada speed yang lebih baik lagi.
*Apabila 4G anda dinasihatkan menggunakan data sebaiknya. Mungkin boleh terleka dgn kelajuan 4G onexox sehingga terlupa data limit.

Read more ...

Bagaimana untuk Set APN simkad Onexox

SET APN UNTUK ONEXOX. HANDPHONE ANDROID

 

Name: XOX 3G Prepaid

APN: XOX

Proxy: 10.128.1.242

Port: 80

User name: Not set

Password: Not set

Server: Not set

MMSC: Not set

MMS Proxy: Not set

MMC: 502

MNC: 19

Authentication type: PAP

APN type: internet

 

Setting > Wireless and network > Mobile network > Access Point Names > New APN > Isikan seperti setting diatas > Save. Restart handphone.

 

Whatsapp telegram 01111759685 / O1115599553 untuk penerangan

Read more ...

User Get User Onexox. rm 10 sahaja memberi penjimatan maksimum.

whatsapp telegram untuk penerangan lanjut.

12 Bulan

Jumlah UGU

Topup Bulanan

% Insentif

Jumlah Komisyen Bulanan

Bulan 1

10 Rakan

10 x Rm50

6%

Rm 30 - Jimat 60%

Bulan 2

10 Rakan

20 x Rm50

6%

Rm 60 - Untung

Bulan 3

10 Rakan

30 x Rm50

6%

Rm 90 - Untung

Bulan 4

10 Rakan

40 x Rm50

6%

Rm 120 - Untung

Bulan 5

10 Rakan

50 x Rm50

6%

Rm 150 - Untung

Bulan 6

10 Rakan

60 x Rm50

6%

Rm 180 - Untung

Bulan 7

10 Rakan

70 x Rm50

6%

Rm 210 - Untung

Bulan 8

10 Rakan

80 x Rm50

6%

Rm 240 - Untung

Bulan 9

10 Rakan

90 x Rm50

6%

Rm 270 - Untung

Bulan 10

10 Rakan

100 x Rm50

6%

Rm 300 - Untung

Bulan 11

10 Rakan

110 x Rm50

6%

Rm 330 - Untung

Bulan 12

10 Rakan

120 x Rm50

6%

Rm 360 - Untung


Read more ...

User Get User Onexox Rm10 sahaja

Program User Get User Onexox.

 

memberi pilihan kepada pengguna simkad onexox untuk berjimat. ajak keluarga dan rakan untuk sama sama menggunakan prepaid onexox yang minjimatkan, dan anda akan dapat insentif 6% setiap kali mereka topup.

Selama ni keluarga atau rakan anda topup anda tak pernah dapat pun 6%.

lihat gambar. hanya dengan menggunakan simkad onexox yang berharga RM10 sahaja. anda boleh dapat

topup percuma,

call percuma,

internet percuma,

sms percuma,

 

Dapatkan prepaid onexox dengan tempoh sah panggilan 2 tahun 4 bulan dan akan berterusan sampai bila bila.

sms call whatsapp telegram 01111759685 / O1115599553

Read more ...

PANDUAN DEALER ONEXOX. TRANSFER PIN

CARA TRANSFER PIN KEPADA DEALER LAIN

PIN (counter transfer) digunakan untuk daftar New Sub-Dealer secara serta merta! (On the spot).
Dan, dalam masa yang sama, PIN ini boleh ditransfer kepada dealer lain (sama rangkaian atau tidak).

Cara Transfer PIN:

1) login onesys.onexox.my

2) klik "Dealer Management"

3) klik "Dealer Counter Transfer"

4) masukkan MSISDN iaitu no tel dealer yang ingin kita transfer kan.

5) penama dealer tersebut akan muncul (untuk semakan kita)

6) klik SUBMIT

 

NAK SIMKAD ATAU MENDAFTAR SEBAGAI DEALER ONEXOX

WHATSAPP TELEGRAM SMS CALL 01111759685 / O1115599553

Read more ...

Aplikasi android untuk prabayar onexox

Boleh download aplikasi prabayar onexox disini

kegunaan untuk check baki kredit,pindah kredit DA ke MA. langganan internet, share kredit, fnf dan lain lain lagi.

Read more ...

HAPPY BIRTHDAY ARIE SHAM CEO ONEXOX

Sorry tuan ceo, mungkin tiada kebenaran untuk ucapkan hari jadi disini. Blog ini sebagai luahan hati saya sebagai dealer onexox. Rugi juga rasanya kalau saya tak tulis disini untuk ucap Selamat hari jadi kepada CEO ONEXOX. Blog ini mengenai onexox, pastinya birthday CEO juga tersenarai dalam cerita onexox. Terima kasih dengan ucapan Assalamualaikum dan selamat pagi di FB. Kekuatan ukhuwah ada kelihatan disitu. Alhamdulillah onexox semakin hari semakin maju, semakin ramai yang mendapat income dengan onexox. Perkongsian sangat baik.

6 mei 2015 HAPPY BIRTHDAY CEO ONEXOX. Semoga Berjaya dunia dan akhirat. HANYA DIBLOG SAYA 'SYOK SENDIRI'

Iklan sikit. Nak daftar sebagai dealer onexox, nak simkad onexox, nak topup onexox hubungi nombor handphone ini 01111759685 / O1115599553

Read more ...

SIMKAD PREPAID ONEXOX. MEMBERI LEBIH PENJIMATAN KEPADA PENGGUNA.

Simkad Rm10. Kenali apa itu onexox, apakah penjimatan yang anda dapat sebagai pengguna. Boleh ajak kawan atau sesiapa sahaja, dan anda akan dapat 6% dari nilai mereka topup sebagai ganjaran sampai bila-bila. Satu kelebihan onexox ajak kawan guna anda dapat 6% ganjaran topup atau tunai.

Kadar panggilan dibahagi kepada 3 blok untuk penjimatan. Caj panggilan onexox bermula dari 5 sen untuk panggilan bawah 10 saat atau panggilan yang masuk ke voice mail. Blok kedua 9 sen untuk 30 saat. Blok ketiga 9 sen 30 saat. Berbeza dengan kadar caj telco yang lain, panggilan dikira 1 minit per blok. Walaupun panggilan dibuat hanya 15 saat, caj panggilan akan dikira 1 minit.

Prepaid Onexox, anda boleh tambah 10 fnf dengan mana-mana telco termasuk nombor talian tetap. Berbeza dengan telco lain yang hanya menyediakan nombor kegemaran hanya untuk sama talian sahaja. Onexox memberikan anda memilih 10 nombor tidak kira apa talian sebagai nombor kegemaran. Dengan memilih sebagai nombor kegemaran, kadar panggilan akan bertambah murah. Kadar caj 10 fnf ialah 6 sen / 30 saat dan 2 sen / sms.

Internet mobile berkelajuan tinggi. Onexox menyediakan perkhidmatan internet berkelajuan tinggi tanpa sekatan kelajuan. Perlu anda tahu, kebiasaan telco menyediakan perkhidmatan internet dengan kelajuan yang terbatas. Perlu andatahu disini kegunaan internet anda dikawal oleh penyedia perkhidmatan. Berbeza dengan internet onexox, kelajuan internet anda dapat sepenuhnya. Anda sendiri yang mengawal penggunaan internet. Walaupun onexox menyediakan 3G dan high speed H++ kelajuan internet onexox boleh mencapai sehingga 7 / mbps. Internet onexox tanpa 'pay per use' mengelakkan pengguna daripada kredit dipotong tanpa disedari. Onexox memberi nilai dengan melanggan internet mobile Rm29.99 untuk 1.5GB / 30 hari. Kenapa onexox menyediakan internet 1.5GB? kenapa tidak 1GB atau 2GB? Hubungi saya whatsapp telegram call sms 01111759685 atau O1115599553. Anda perlu tahu, apakah permainan telco.

Apa…..???? TEMPOH SAH PANGGILAN SEHINGGA 2 TAHUN 4 BULAN ???... Ye betul.. prepaid onexox memberi tempoh sah panggilan 2 tahun 4 bulan dan akan berterusan sampai bila bila. Bagaimana….???? Anda boleh kekalkan nombor kesayangan anda sekarang dan MNP ke onexox, hanya Rm10 sahaja dengan kredit tersedia Rm5. Hubungi 01111759685 / O1115599553 untuk urusan. Jika memilih nombor baru, anda juga layak untuk mendapatkan tempoh sah panggilan 2 tahun 4 bulan. Beli simkad onexox dengan hatga RM10 sahaja kredit tersedia Rm5. Topup Rm50 dalam tempoh 30 hari dari tarikh pendaftaran. Tempoh sah panggilan 2 tahun 4 bulan akan di update dua minggu kemudian. Tempoh sah tambah lagi 50 hari kerana anda topup Rm50.

Apa akan jadi pada simkad onexox 2 tahun 4 bulan akan datang?. Simkad anda akan terus aktif. Berbeza dengan prepaid lain, untuk mendapatkan airtime 2 tahun anda perlu potong kredit Rm50 dan perlu topup sejumlah yang di tentukan. Topup anda tidak akan menambah tempoh sah panggilan. Dengan onexox tempoh sah panggilan anda 2 tahun 4 bulan, dan apabila anda membuat topup tempoh sah panggilan anda akan terus bertambah mengikut nilai topup. Jika nada topup Rm10 tempoh sah panggilan akan bertambah 10 hari, begitu juga jika anda topup Rm50 tempoh sah panggilan akan bertambah 50 hari. Soalan ?? Bagaimana jika saya membuat topup Rm10 dan Rm10 pada hari yang sama. Jawapan = tempoh sah panggilan akan bertambah 20 hari kerana anda telah topup Rm10 + Rm10 = Rm20. Rm20 = +20 hari.

Coverage onexox ni ok ker??... onexox menggunakan coverage celcom. Seperti yang anda semua tahu, celcom mepunyai kawasan liputan yang meluas.

1800 sms percuma untuk sama talian. Nikmati 150 sms percuma setiap bulan sesame onexox. Memberi penjimatan kepada anda. Tempoh sah panggilan 2 tahun 4 bulan, walaupun kredit habis, anda masih boleh menggunakan sms percuma untuk berhubung.

SEMAK BIL PREPAID ONEXOX ANDA. Prepaid onexox menyediakan bil terpeinci untuk pengguna. Boleh check bil anda secara online di self care. Login www.onexox.my dan pilih self care. Di self care anda boleh check baki internet, kredit panggilan. Senarai panggilan dan caj panggilan. Anda juga boleh membeli tambah nilai di self care dengan menggunakan kredit kad atau online banking.

Di mana nak dapatkan topup??.  Anda boleh dapatkan topup di pam minyak, 7 elevan, terminal e-pay atau beli secara online di self care. Atau boleh juga menghubungi 01111759685 / O1115599553 sila whatsapp atau telegram. Bank in dan sent kan bukti bayaran. Sy akan topup.

 

#ONEXOX #PREPAID #JIMAT #INCOMEPASIF #PARTTIME

INGIN MENDAFTAR SEBAGAI DEALER ONEXOX HUBUNGI

01111759685 / O1115599553 whatsapp telegram call sms

Hadiah sebagai penghargaan apabila anda sah sebagai dealer onexox.

Apa kelebihan sebagai dealer onexox?? 22% + 5% + 15% = 42%

Nak tahu hubungi no di atas.  

Read more ...

The proove that XOX BERHAD and ONEXOX are together ...

The proove that XOX BERHAD and ONEXOX are together ...

onexox terus maju.

Ingin mendaftar sebagai Dealer onexox hubungi
 
Whatsapp Telegram 01111759685 / O1115599553
Whatsapp Telegram 01111759685 / O1115599553
Whatsapp Telegram 01111759685 / O1115599553

#Incomepasif #parttime #onexox #simkad #Jimat


Read more ...

Onexox sinar harian 4 Mei 2015

Onexox terus maju 
Call sms Whatsapp telegram 
01111759685 / O1115599553





Read more ...

Onexox sinar harian 4 Mei 2015

Onexox terus maju
Call sms Whatsapp telegram
01111759685 / O1115599553

Read more ...

2x Alcatel One Touch Idol Mini Untuk Dimenangi

CABUTAN BERTUAH. 1 Mei hingga 31 Mei 2015. Langgan mana mana pakej bulanan internet onexox dan anda bertuah memenangi 2x Alcatel One Touch Idol Mini.

Whatsapp telegram 01111759685 / O1115599553

Caj panggilan dari 5sen kesemua rangkaian telefon.

Read more ...