PENGEDAR DIPERLUKAN

DEALER ONEXOX BERDAFTAR. ACCESS PENUH SEBAGAI DEALER. INSENTIF SEHINGGA 15%. KEUNTUNGAN RUNCIT. DAFTARLAH SEBAGAI DEALER DAN LAKUKAN IA SEBAGAI PENDAPATAN SAMPINGAN. HUBUNGI 011-11759685 / 01115599553

TERKINI 30GB PERCUMA

30GB PERCUMA. SETIAP TAMBAH NILAI 30 DAN KEATAS ANDA AKAN DIBERIKAN 500MB PERCUMA data 4g lte. SELAMA 60 BULAN. Lebih Lanjut hubungi dealer 01115599553

Onexox Tak bebankan pengguna

Simkad Rm10 je. Tak bebankan pengguna. Tempoh sah aktif 2 tahun 4 bulan Dan berterusan.
Berminat utk user atau sebagai dealer.
Whatsapp telegram 01111759685 / O1115599553
Whatsapp telegram 01111759685 / O1115599553
Whatsapp telegram 01111759685 / O1115599553

Read more ...

SIMKAD UNLIMITED DATA

Semenjak ada FB ni ramai warga Malaysia tiba tiba menjadi pakar dalam semua bidang . Menjadi pakar analisis pengguna dan mcm mcm lagi . 

Istilah UNLIMITED sudah saya jelaskan berkali kali sampai dah penat nak menaip . 

Gula gula ciptaan kapitalist ini nampaknya berjaya mendapat sokongan ramai walaupun secara tidak sedar mereka merupakan penyumbang LOOSE CHANGE terbesar didalam industri TELCO ..

Loose change didlm industri TELCO diistilahkan kepada pembayaran yg tidak digunakan . 

Cth kredit ada 5 ringgit lagi tetapi tak boleh nak buat call kerana tempoh sah telah tamat . Jumlah loose change ini amat amat besar sehingga mencecah billion ringgit . Dan malangnya masyarakat Melayu dan Islam merupakan penyumbang paling besar . 

Kenapa ianya berlaku ?

Mudah kerana kita senang ditipu hidup hidup kerana sikap MALAS kita hendak membaca segala TERMA DAN SYARAT yg kalau dibentangkan di panel syariah ianya menjadi hukum haram .

Bahasa Tulisan juga memainkan peranan yg penting didalam dunia cyber ..apabila bahasa tulisan ini keluar dari pemikiran secara umum tanpa fakta yg tepat . Sudahlah fakta itu tidak tepat ianya pula merujuk kepada produk lain yg sebenarnya dia sendiri tidak faham .apa yg dia faham ialah perkataan UNLIMITED .

Dalam proses penyedaran dari penipuan hidup hidup ini saya sebagai peneraju ONEXOX sedar bahawa bahasa bahasa tulisan tanpa fakta ini kadang kadang boleh mengganggu gugat emosi seseorang . 

What ever it is ..you can say anything you want about me being unmatang or what so ever ...

My sincere apology on the matter . 

All the best to you ...and will try harder to fullfill intelligent subscriber in the future ...

Salam semua ...

Ibarat pakai ferarri tapi isi minyak tanah ...



#unlimited_data_speed_64kbps






Read more ...

Bagaimana hendak melanggan internet prepaid onexox.

Check baki anda dahulu. Ada dua cara untuk check baki *132# call atau cara sms BAL dan hantar ke 22111.

Akaun DA untuk penjimatan maksimum kadar panggilan. Hanya terdapat di prepaid onexox.

Akaun MA untuk kadar panggilan biasa, pindah kredit, langganan internet atau share kredit untuk voopee.

Contoh cara untuk melanggan internet onexox Rm29.99 1.5gb/30hari

Check baki *132# call

Lihat kredit DA dan MA sahaja. Katakana DA 50, MA 10

Akaun MA ada 10 jer. Jadi tak cukup lagi Rm19.99 untuk internet Rm29.99 #caranya

TRNS DA 19.99 sent to 22111 (hantar sms)

Sekarang MA dah cukup untuk internet RM29.99. cara untuk melanggan #internet pula.

1XD1.5 sent to 22111 (hantar sms)

Beberapa minit kemudian internet anda akan boleh digunakan.

Jika ada kesulitan boleh hubungi 12273 oonexox careline (percuma) waktu operasi 8pg – 12mlm

Read more ...

NAK TOPUP PERCUMA. NAK INTERNET PERCUMA. ONEXOX ADA JALANNYA.

Prepaid onexox dengan program User Get User. Ajak kawan n keluarga guna prepaid onexox. 6% akan masuk kedalam kredit anda atau boleh ambil tunai. Simkad Rm10 dengan kredit Rm5. 6% untuk anda setiap kali mereka topup. Nak hubungi siapa???
Hubungi No di bawah ini.
whatsapp telegram 01111759685 / O1115599553
whatsapp telegram 01111759685 / O1115599553
whatsapp telegram 01111759685 / O1115599553

Read more ...

PREPAID ONEXOX. 28 BULAN TEMPOH SAH PANGGILAN DAN BERTERUSAN. LEBIH JIMAT TANPA CAJ TERSEMBUNYI.

Prepaid onexox. kekalkan no lama. Jom tukar kepada yg lebih jimat. Rm10 kredit Rm5. Tempoh sah panggilan 2 tahun 4 bulan dan berterusan. whatsapp telegram 01111759685 / O1115599553. topup Rm10.60 dapat kredit Rm10.60
whatsapp telegram 01111759685 / O1115599553
whatsapp telegram 01111759685 / O1115599553
whatsapp telegram 01111759685 / O1115599553

Read more ...